Anskun Hieronta palveluksessasi!

Teen klassista hierontaa, fasciahierontaa, kuumakivihierontaa, vyöhyketerapeuttista hierontaa, refleksologiaa, reikiä ja intialaista päähierontaa.

Jumiutuneiden lihasten aukaisemiseksi suosittelen aluksi 3-5 hieronta kertaa viikon välein. Hyvän olon ylläpitämiseksi suosittelen yhtä hieronta kertaa kuukaudessa. 

Hierojan erikoisammattitutkinnossa olen opiskellut kivun hoitoa, johon kuuluvat kalvojen käsittelytekniikoita.Olen saanut koulutusta purulihasten käsittelyyn. Olen opiskellut nivelten liikkuvuuden edistämistä. Terveyden edistämisosassa olen opiskellut neurologisia ja vanhenemiseen liittyviä sairauksia. Pakollisessa tutkinnon osassa olen harjoitellut opiskelijoiden ohjaamista ja arviointia, mentorointia, esimiestehtäviä ja verkostoitumista.

Fascia eli lihaskalvohierontaa käytetään kipu ja kireisiin kohtiin, joihin saadaan pikaisesti helpotusta, kun kalvojen kiinnikkeet irtoavat ja alkavat liukua toisiinsa nähden. Voidaan hyvin käyttää osana klassista hieronta tai erillisenä hoitona.

Kuumakivihieronta tehdään vuolukivillä, jotka on lämmitetty vesihauteessa. Aluksi ihoa ja lihakset lämmitetään kivillä hieroen, sitten otteita syvennetään klassisen hieronnan otteilla. Hoidon ajaksi voit valita 60 tai 90 minuuttia.  Kuumakivihieronta 90 min kokohieronta, jolloin hieronta tapahtuu kivillä. Erittäin rentouttava ja kokokehoa lämmittävä hoito.

Raskausajan hieronta on turvallinen ja rentouttava vyöhyketerapeuttinenhoito odottaville äideille koko raskauden ajan sekä synnyttäneille äideille. Se tuo helpotusta erilaisiin aineenvaihduntahäiriöihin, jännityksiin ja kipuihin, kun lempeiden ja tehokkaiden auyervedahieronnan ja vyöhyketerapeuttisten hierontaotteiden avulla käydään koko keho. Sopii myös muillekin ihanaksi hoidoksi. Kokeile myös lyhyempää hoitoaikaa 45 min

Synnytystä valmistava hoito rentouttaa lasketun ajan lähestyessä(raskausviikko 38 jälkeen), jossa keskitytään lantion alueen vyöhykkeisiin.

Vauvahieronta on lempeä, tehokas ja kokonaisvaltainen vyöhyketerapeuttinenhoito, jossa yhdistyy vauvahieronta ja vyöhyketerapia. 

Äiti & vauvahieronta on yhdistelmähoito, jolloin vauvan ja äidin hieronta soljuu heidän tarpeidensa mukaan. Äidin hieronta voi olla klassista hierontaa tai vyöhyketerapeuttista oman mieltymyksen mukaan.

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava hoito, jossa käsitellään niskaa, hartioita, käsiä, päätä ja kasvoja. 

Refleksologia: kokokehon vyöhyketerapia. Opiskelen, joten hoidot ovat harjoitushoitoja. Nyt on käyty jalat ja niissä olevat heijasteet.

Reiki: Energiahoito, jossa elämänenergia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan, jonka omat paranemisprosessit lähtevät käyntiin.

Reikihieronta: Reiki ja hieronta yhdistyvät tässä hoidossa. 

Reikihieronta valmennus: Kokonaisvaltainen; Keho, mieli, tunteet ja energia. Sisältää 2x 90min reikihierontaa, kotihoito-ohjeina fascianlinjojen avausta tai jooga asannoita ja tekemäni energianpuhdistukset viikottain. Ota yhteyttä, niin sovitaan puolen tunnin mittainen alkukartoitus tapaaminen. 

Tietoisuusohjaus valmennus: Tärkeää on oppia kuuntelemaan, ennen kaikkea itseään. Tulet tietoiseksi tunteistasi ja alitajuisesta stressistä, jolloin ne helpottuvat. Sisältää 2x 60min etätapaamista watsapp:in kautta, viikottaiset energianpuhdistukset. Ala toteuttaa unelmiasi ja elää oman näköistä elämää. Ota yhteyttä, niin sovitaan puolen tunnin mittainen alkukartoitus tapaaminen.  

Jooga pienryhmätunnit/yksilötunnit: Tunneilla keskitytäänkehon linjauksiin ja tuntemuksiin, venyttäen ja vahvistaen erilaisten asanoiden avulla. Mieli hiljenee työskentelyyn keskittyessä ja meditaatiossa myös keho rentoutuu.

 Hinnasto:

 • Hieronta/Fascia 30 min / 35 €
 • Hieronta/Fascia 45 min/ 45 €
 • HierontaFascia 60 min / 60 €
 • Hieronta/Fascia 90min / 85 €
 • Hieronta/Fascia 120 min/ 115 €
 • Kuumakivihieronta 60 min / 65 €
 • Kuumakivihieronta 90 min/ 90 €
 • Intialainen päähieronta 45 min / 50 €
 • Raskausajan hieronta 90 min / 90 €
 • Synnytystä valmisteleva/raskausajan hoito 45 min / 50 €
 • Vauvahieronta 60 min / 60 €/harjoitushoidot 25 €
 • Äiti & vauvahieronta 90 min / 90 € /harjoitushoidot 65 €
 • Refleksologian harjoitushoidot 60 min / 45€
 • Refleksologian harjoitushoidot 90 min / 65 €
 • Reiki  60 min/ 65€
 • Reiki 90 min / 95€
 • Reikihieronta 60 min / 95€
 • Reikihieronta 90 min/ 120€
 • Yksilötunnit jooga 60 min / 65 €
 • Valmennukset 275 €/ kk

 

45 min, 1h, 90 min ja 120 min hieronnat sisältävät lämpöhoidon.

Kotikäynti Siilinjärvi, Vehmersalmen kylä 10,00€ ja Kuopio 20,00€

Lakisääteinen hierontojen kirjaaminen ja rekisterinpitäminen on osa hoitoa ja asiakasturvallisuutta.

Vastuunvapaus: asiakas itse on vastuussa omasta hoidontarpeestaan ja tulee kertoa rehellisesti tuntemuksistaan hoidon aikana ja sen jälkeen, myös terveyden tilastaan. Koskee erityisesti vaihtoehtoisia hoitomuotoja: raskausajanhieronta, intialainen päähieronta, vyöhyketerapeuttinen hieronta ja pelkästään kuumilla kivillä tehtyä hierontaa. Tietoisuusohjaukset ja energianpuhdistukset eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa. 

Maksu käteisellä, laskulla tai kortilla. Mobiilisovellukset Eazybreak, Smartum, Edenred ja Epassi käy hierontaan, jos työnantajasi on valinnut hieronnan hyvinvointieduksi. Liikuntaedulla voit maksaa jooga tunteja. 

Lahjakorttien myynti myös sähköpostilla tai postitse +3,00 €. Sähköpostilla onnistuu, kun laitat yhteystietolomakkeen kautta minulle minkälaisen lahjakortin haluat ostaa. Laitan sinulle parin päivän sisällä paluu postissa liitteenä lahjakortin ja laskun. Lahjakortin voit tulostaa tai lähettää lahjan saajalle sähköpostilla. Paperinen tai puhelimesta näytetty lahjakortti käy.

Huom! En vastaa puhelimeen hoidon aikana, mutta soitan sitten takaisin yhden kerran.

Peruutta aikasi edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä puhelimitse, viestillä, WatsAppilla tai sähköpostilla. Peruuttamattomasta ajasta perin puolet hoidon hinnasta.

Tulethan tuoksutta!